Op deze pagina vind je alle nieuwste informatie van de KNWU

2016 2014

2013

Wijziging nummers op clubshirts bij KNWU wedstrijden.


Namens de commissie Jury & Reglementen kan ik U berichten dat de UCI het reglement inzake het BMX-shirt heeft gewijzigd. Deze reglementswijziging zal per 01-01-2013 ingaan.

De wijziging luidt als volgt:

Uitsluitend Elite rijders, die een permanent nummer (careernumber) hebben ontvangen van de UCI, mogen dit nummer op de achterkant van hun shirt aanbrengen. De rijders die geen permanent UCI nummer hebben, mogen dus geen nummer op de achterkant van het shirt aanbrengen. Dit betekend dat vanaf 1 januari 2013 het niet meer is toegestaan om een nummer op de achterkant van het shirt te hebben, tenzij de rijder een door de UCI toegewezen nummer heeft. Rijders die een nummer hebben toegewezen gekregen, staan op de UCI-site vermeld. Dit is van toepassing voor de TC rijders

Volg ons op:

Laatste Nieuws

Inschrijven PK's

29-03-2016
Vanaf heden is het ook weer mogelijk om je via de website in te schrijven voor de PK's. Je kunt de pagina bereiken door in het menu te kiezen voor "Mededelingen -> Inschrijven PK's". Ook kun je hier klikken om rechtstreeks naar het inschrijf formulier te gaan.

Mede mogelijk gemaakt door...

Wasdas

Inloggen