Het bestuur bestaat altijd uit meerderjarige personen. Bij de Flying Birds is het minimum aantal vastgesteld op drie. Aangezien veruit de meeste rijders (leden) zelf minderjarig zijn, zal het op hun ouders/verzorgers neerkomen om (namens hun) zitting te nemen in het bestuur.

Op deze pagina laten we je graag zien hoe je lid kunt worden van onze fietscross vereniging. Het lidmaatschap van de FCV Flying Birds kan op ieder moment ingaan en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.

Trainingstijden vanaf 7 maart 2016

De meest recente uitslagen staan bovenaan de lijst.

Bent u ondernemer en wilt u onze club steunen? Of weet u misschien een bedrijf waarvan u denkt dat een sponsoruiting bij de Flying Birds precies past bij dat bedrijf?

Volg ons op:

Laatste Nieuws

Inschrijven PK's

29-03-2016
Vanaf heden is het ook weer mogelijk om je via de website in te schrijven voor de PK's. Je kunt de pagina bereiken door in het menu te kiezen voor "Mededelingen -> Inschrijven PK's". Ook kun je hier klikken om rechtstreeks naar het inschrijf formulier te gaan.

Nieuwe website online!!

22-03-2016
Het is zover, met gepaste trots lanceren wij vandaag de nieuwe website. Er is door vele mensen hard aan gewerkt en naar onze mening wordt onze vereniging weer op een mooie manier online gepresenteerd.

Lees meer...

Mede mogelijk gemaakt door...

Wasdas

Inloggen